Följ Matilda och Christofer på instagram

Nu kan du föja Matilda Braun och Christofer Ekmans resa som nya hotellägare på kommunens vandringskonto @upplevuppvidinge.

Hej!

Nu får ni följa oss, Matilda och Christofer, i vardagen med att driva hotell och restaurang, samt njuta av livet med en livlig 5-åring!

Christofer har jobbat som kock hela livet, har en passion för enkel och råvarutydlig matlagning, i säsong och med fokus på grönsaker. Han ser till så att maten alltid är lagad med mycket kärlek och svenska råvaror i största möjliga mån.

Matilda är utbildad kock men jobbar hellre i matsalen och med service. Administrerar och sköter bokningar samt har personalansvar. Älskar att prata med gäster och tar gärna ansvar för titeln "mood manager". Vill att alla ska trivas hos oss och lägger stor vikt vid personliga upplevelser.

Spenderar gärna tid tillsammans, och då gärna kring matbordet med god mat och dryck, men framförallt med vår 5-åring Elliot. Att vara ute i naturen är en självklarhet och vi äter gärna lunchen utomhus på helgerna!

Ser fram emot att dela med oss av vår resa!

Om @upplevuppvidinge

@upplevuppvidinge är kommunens staffetkonto på Instagram där till exempel invånare, företagare eller andra engagerade personer i Uppvidinge turas om att dela med sig av sin vardag och liknande.

Här kan du se och följa kontot på Instagram Länk till annan webbplats.

Har du något du vill dela med dig av?

Hör av dig till oss om du har något spännande på gång eller bara vill dela med dig av din vardag.

redkom@uppvidinge.se

Lyssna