Uppvidinge lärcenter

Uppvidinge lärcenter. Foto med text och logga i.

Vi hälsar dig välkommen till Uppvidinge lärcenter, en plats där du växer och utvecklas både kunskapsmässig med även som människa. Vi vill vara med att forma din framtid tillsammans med dig!

Uppvidinge lärcenter är en samlingsplats för olika skolformer. Vi erbjuder dig som studerande stöd i ditt lärande och du får möjlighet att träffa andra studerande. Våra lärare anpassar utbildningen efter dina behov genom individuell anpassade studier. Vi har ett utbud av olika yrkespaket och enskilda kurser på både gymnasial nivå och grundläggande nivå.

Vi arbetar tillsammans med dig för att ge dig de bästa förutsättningar för att du ska lyckas på arbetsmarknaden.

Uppvidinge lärcenter ska också vara en plats för våra företag i hemkommunen att få möjlighet att hitta den framtida kompetensförsörjningen samt att i samarbete med de lokala företagen skapa anpassade uppdragsutbildningar.

Kvällskurser

Du kan nu söka till kvällskurser på Uppvidinge Lärcenter. Vi erbjuder svenska på grundläggande nivå och SFI på kvällstid. Kvällslektionerna kommer att vara mellan kl. 18.00 – 20.00. Planerad start är vecka 45. Du kan söka kvällskurserna nu.

Vårterminens yrkespaket och kurser

Du kan redan nu söka till vårterminen 2021 yrkespaket och kurser. Varmt välkommen med din ansökan fram till sista ansökningsdatumet 30 november!