Uppvidinge lärcenter

Uppvidinge lärcenter. Foto med text och logga i.

Vi hälsar dig välkommen till Uppvidinge lärcenter, en plats där du växer och utvecklas både kunskapsmässig med även som människa. Vi vill vara med att forma din framtid tillsammans med dig!

Uppvidinge lärcenter är en samlingsplats för olika skolformer. Vi erbjuder dig som studerande stöd i ditt lärande och du får möjlighet att träffa andra studerande. Våra lärare anpassar utbildningen efter dina behov genom individuell anpassade studier. Vi har ett utbud av olika yrkespaket och enskilda kurser på både gymnasial nivå och grundläggande nivå.

Vi arbetar tillsammans med dig för att ge dig de bästa förutsättningar för att du ska lyckas på arbetsmarknaden.

Uppvidinge lärcenter ska också vara en plats för våra företag i hemkommunen att få möjlighet att hitta den framtida kompetensförsörjningen samt att i samarbete med de lokala företagen skapa anpassade uppdragsutbildningar.


Höstens yrkespaket och kurser

Sista ansökningsdagen för höstens olika yrkespaket och gymnasiala kurser passerat. Ni är fortsatt välkomna att ansöka till våra utbildningar på Uppvidinge lärcenter. Ansökningar som inkommit efter 28/6 kommer att behandlas inför vårterminen 2022.


Uppropstider för höstterminen

Uppropen är i kompasshallen på Uppvidinge Lärcenter, Floragatan 2 i Åseda.

16/8
Kl. 9.30 för yrkespaketen Barn & fritid, Bygg & anläggning, Fastighetsskötare, Industriteknik, Vård & Omsorg, Vårdbiträde

Kl. 10.30 för Gymnasiala kurser

17/8
Kl. 09.30 för GRUV - Grundläggande vuxenutbildning

Sommaruppehåll

Uppvidinge lärcenter har semesterstängt från 5 juli - 30 juli. Under den här perioden hänvisas frågor till kommunens växel 0474-470 00. Trevlig sommar.