Om webbplatsen

På uppvidinge.se ska du enkelt hitta den information och den service du söker. Vi vill också ge dig insyn i den demokratiska processen.

Synpunkter på webbplatsen

Vi vill gärna ha synpunkter från dig om hur du tycker webbplatsen fungerar. Kontakta oss på webben@uppvidinge.se eller använd funktionen Rapportera fel på sida som finns på alla webbplatsens sidor.

Tillgänglighet

Vi arbetar för att göra vår webbplats tillgänglig. Vi arbetar med att förbättra våra texter för att de ska vara lätta att förstå. Vi strävar efter att alla länkar ska se ut och fungera på samma sätt. Du som väljer att använda ditt tangentbord istället för mus, kan tabba dig fram på sidorna.

Du kan lyssna på webbplatsens innehåll genom att klicka på länken Lyssna som finns i sidfoten på startsidan och ovanför rubriken på alla övriga sidor.

Öppnas i nytt fönster

Länkar till bifogade filer öppnas alltid i nytt fönster. Länkar till externa webbsidor öppnas i nytt fönster men länkar till sidor inom uppvidinge.se öppnas i samma fönster.

Webbläsare

Uppvidinge.se fungerar bäst med de senaste versionerna av de vanligaste webbläsarna. Om du får problem med hur webbplatsen ser ut eller fungerar uppgraderar du webbläsaren till den senaste versionen.

Lyssna