Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Följ personerna bakom Olsmässan

Instagramkontot @upplevuppvidinge presenterar, Johan Linnér, Ingmari ”Pimpim” Nilsson, Kristian Ederfors och Adam Magnusson.

Vi sänder ett stort tack till Amanda och Tobias för att vi har fått följa med i en vardag bland vackra illustrationer och härliga poddavsnitt.

Under de kommande två veckorna kommer inte bara en person att ta över stafettkontot, utan hela fyra personer! Förberedelserna är i full gång inför den spännande Olsmässan som startar nu på fredag den 28/7 och varar ända till lördagskvällen. Tillsammans med det fantastiska gänget bakom Olsmässan får vi nu följa uppladdningen och alla minnesvärda stunder.

Johan Linnér är ordförande för Åseda IF Event och har varit aktiv i föreningen i över 25 år. Ingmari "Pimpim" Nilsson ansvarar för inköp till serveringen och ser till att det finns ideell personal på plats. Kristian Ederfors är förväntansfull inför helgen;

-Jag har varit aktiv inom Åseda hockey i många år och är nu del av Åseda IF Event sedan 8 år tillbaka. Olsmässan är en av sommarens höjdpunkter för mig, förklarar han.
Adam Magnusson är den förre detta ishockeyspelaren som varit aktiv i Åseda IF Event i 10 år.

Tillsammans har de varit engagerade i Åseda IF i flera år, och nu kommer Uppvidinges Instagram-följare få se deras tid före och efter Olsmässan 2023.

Lyssna