Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Just nu på @upplevuppvidinge: Jessie Moe

Jessie (Christel) Moe. Foto

Tårtbak, träning och jobbet på Lingården - Jessie Moe delar med sig av bilder från sin vardag via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu lämnar vi över kontot till Jessie Moe från Lenhovda som presenterar sig själv på följande sätt:

"Jessie Moe heter jag. Jag är 34 år gammal och bor i Lenhovda tillsammans med mina två katter. Jag jobbar som undersköterska 50 procent och 50 procent som samordnare på Lingården i Lenhovda. På min fritid är mina stora intressen träning samt att baka tårtor och andra godsaker. Jag har ett stort intresse för mat och jag umgås gärna med mina vänner och familj.

Under mina två veckor på @upplevuppvidinge kommer jag att bjuda på en inblick i livet som undersköterska/samordnare och mitt intresse för bakning och mat - en blandad kompott av vardagen helt enkelt."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna