Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Annica delar med sig av sin vardag på Instagram

Annica Cronholm. Foto.

Fröseke Lillagård är platsen på jorden för Annica Cronholm som gärna ägnar fritiden åt musik. Följ henne via @upplevuppvidinge!

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Under två veckor lämnar vi över kontot till Annica Cronholm som beskriver sig själv på följande sätt:

"Hej! Jag heter Annica Cronholm och jag bor på en gård utanför Fröseke som heter Fröseke Lillegård, där jag bott hela mitt liv. Jag bor tillsammans med mina två pojkar, Ivar och Oscar, och min sambo Kent Lindgren. Vi bor delvis även hemma hos Kent i Älghult, så vi har förmånen att ha två boenden att variera oss med!

Jag arbetar som sjuksköterska på Hälsocentralen Falken i Alstermo. På fritiden ägnar jag mig gärna åt musik på flera sätt och givetvis är familjen viktig och omsorg om gården och våra fem katter och höns. Intresset för min skog har ökat med tiden och det kommer säkert bli ett och annat inlägg från naturen och skogsbruk. Gården har funnits i min släkts ägo sedan åtminstone 1600-talet, iallafall så länge det har funnits papper/kartor skrivna - så det är med ödmjukhet inför det, som platsen Lillagård är extra viktig för mig!"

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna