Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Glasexperten tar över @upplevuppvidinge

Fredrik Hall Johansson. Foto.

Fredrik Hall Johansson från Lenhovda jobbar som glasexpert. Följ hans vardag via Instagram-kontot @upplevuppvidinge under två veckor.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu lämnar vi över kontot till Fredrik Hall Johansson från Lenhovda som kommer att dela med sig av sin vardag under två veckor.

"Jag är 51 år gammal och bor i Lenhovda vilket jag gjort hela mitt liv. Jag bor här i villa ihop med min fru Anna Hall och våra två barn, Alva 13 år och Abbe 12 år. Jag har två egna barn, Tobias 28 år och Emma 24 år, och de bor i Borås. Jag har även blivit farfar till Tobias pojk, Helge 2 år. Anna har också två ytterligare barn, Pontus 31 år, som bor i Lenhovda och Linus, 28 år, som bor i Malmö.

Jag jobbar på Glascentrum i Sverige AB som glasexpert. Vi har precis flyttat vårt kontor till Vattenkällan i Älghult. På Glascentrum håller jag bland annat på med utbildningar och besiktningar och vi har hela Sverige som arbetsområde, vilket innebär tidvis ganska mycket resande. På fritiden ägnar jag och min fru väldigt mycket tid åt våra barns aktiviteter, som ishockey och ridning då vi har två egna hästar i vårt eget stall.

Vi har även sedan en vecka tillbaka tagit hand om en helt underbar hund som just nu tar en hel del tid. Det är en Golden Retriver på 4 år som heter Kosmo. Ett annat stort intresse jag försöker hinna med på somrarna är golf."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna