Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Följ Fanney via @upplevuppvidinge

Fanney Bengtsdottir iklädd jägarkläder. Foto.

Jakt och plöjning är två av Fanney Bengtsdottirs stora intressen. Nu kan du följa Fanney via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu lämnar vi över kontot till en person med full koll på både jakt och hur man bäst plöjer en åker:

"Halloj Uppvidinge! Hoppas ni haft en fin helg! Fanney Bengtsdottir heter jag och jag kommer att ha hand om detta kontot i två veckor framöver. Jag bor i Norrhult med min sambo och våra två vovvar. Jag jobbar som konstruktör på Anebyhusgruppen i Åseda. På helgerna blir det mestadels jakt den här tiden på året, men jag håller även på med tävlingsplöjning. Idag har vi älgjaktpremiär i ena jaktlaget och vi kommer att jaga fram tills onsdag. Så en hel del jaktinspirerat kommer det att bli här på kontot framöver men även lite plöjning och annat pyssel som jag donar med till vardags."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna