Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Möt antikhandlaren via @upplevuppvidinge

Gamla prylar och biodling är två av Dan Tigerströms intressen. Ta del av hans vardag via Instagram-kontot @upplevuppvidinge!

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu lämnar vi över kontot till Dan Tigerström som sedan drygt tjugo år driver Tigerström Konst & Antik i
Åseda. Här beskriver han sig själv:

"Jag är född och uppvuxen i Göteborg. Mitt intresse för konst gjorde att jag i min ungdom flyttade till Stockholm för att läsa konsthistoria. När jag var klar med studierna började jag arbeta på konstavdelningen på Stockholms Auktionsverk.

Att det sedan blev Åseda beror på att jag och min familj, fru och två söner, flyttade ner till Nottebäck där vi hade ett sommarhus sedan några år tillbaka. Vi trivdes så himla bra med livet på landet, trevliga grannar, mindre trafik och med naturen utanför dörren, så vi bestämde oss för att flytta hit permanent - det var ett av de riktigt bra besluten i våra liv - Småland är fantastiskt!

Hoppas att ni vill följa mig de närmaste två veckorna, det blir nog en del om gamla föremål, bin och biodling och en del annat som jag tycker är roligt."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna