Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Linda delar med sig av sin vardag

Linda Swahn. Foto.

Yoga, hudvård och Amo Handboll hör till Linda Swahns intressen. Nu delar hon med sig av sin vardag via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nästa person att ta över stafettpinnen beskriver sig själv på följande sätt:

"Mitt namn är Linda Swahn och jag bor i Alstermo, tillsammans med min sambo, vår snart sexåriga son och mina två halvt utflugna bonusdöttrar. Halvt utflugna kanske kräver sin förklaring, den äldsta tjejen studerar i London och mellantjejen studerar i Växjö och bor där i veckorna.

Jag flyttade från Kosta till Alstermo för cirka tio år sedan och jag trivs mycket bra! Det är fin sammanhållning i Alstermo och jag som är totalt ointresserad av sport i alla former, har blivit en AMO handboll-supporter. Älskar stämningen i ”Grytan” och börjar så smått förstå spelets regler.

Jag har arbetat inom turism-hotell-restaurang i hela mitt yrkesverksamma liv, men nu sedan cirka fem år tillbaka arbetar jag kommunalt som köksbiträde med utgångspunkt i storköket på äldreboendet Storgården i Älghult. Vid sidan av detta driver jag en liten mysig yogastudio i källaren på vårt hus och den verksamheten har nu kompletterats med ekologiska hudvårdsbehandlingar.

Det ska bli spännande och en ära att få dela mitt liv med er här i två veckor!"

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna