Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Lenhovda IF Gymnastik sprider energi i februarimörkret

Liselott Jönsson, Daniella Larsson,  Anna Jakobsson, Towe Nilsson och Linda Jakobsson. Foto.

Liselott Jönsson, Daniella Larsson, Anna Jakobsson, Towe Nilsson och Linda Jakobsson är några av ledarna i Lenhovda IF Gymnastik.

Via Instagram-kontot @upplevuppvidinge delar ledarna i Lenhovda IF Gymnastik med sig av sin energi de kommande två veckorna.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu lämnar vi över kontot till ledarna i Lenhovda IF Gymnastik. Där får vi möta bland andra Liselott Jönsson, Daniella Larsson, Anna Jakobsson, Towe Nilsson och Linda Jakobsson.

”Lenhovda IF Gymnastik är en grupp på 15 ledare som bedriver aktiviter och träningspass för barn från tre år och upp till vuxen ålder.

Kommande veckor kommer ni att få följa vår verksamhet och lära känna våra ledare lite mer.

Vi ser fram emot att dela med oss av våra träningspass och förhoppningsvis bidra med lite energi till träning i februarimörkret. Håll utkik - det kommer dyka upp lite roliga aktiviteter som ni inte vill missa!”

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna