Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Näringsliv och handboll i fokus på Instagram

Magnus Jonsson på sitt kontor. Foto.

Handbollsäventyr och näringslivsfrågor bjuder Magnus Jonsson på när han tar över Instagram-kontot @upplevuppvidinge under två veckor.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu lämnar vi över stafettpinnen till Magnus Jonsson från Alstermo.

Magnus jobbar som kommunens näringslivsutvecklare på dagtid och på kvällar och helger är han materialansvarig i Amo Handboll. Den här kombinationen gör att han nästan alltid är på språng. Antingen på företagsbesök och frukostmöte runt om i kommunen eller i en handbollsarena någonstans i Sverige och tar hand om allt från skitiga matchkläder till tejpning av fötter och spruckna ögonbryn.

Alstermo har alltid varit hemma för Magnus, som fyllde 50 år för två veckor sedan. Han bor tillsammans med sin sambo Lisette och ibland även barnen Emil, 18 år, och Clara, 22 år. När Magnus inte är ute på uppdrag gosar han gärna med katterna Skrållan och Tjorven.

Nu har du under två veckor möjlighet att hänga med Magnus på handbollsäventyr i form av träningar, kvartsfinalretur i Svenska cupen mot Skövde och seriematcher och på diverse företagsbesök och frukostmöten. Välkommen!

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna