Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

@upplevuppvidinge via nyinflyttade Johanna Karlsson

Johanna Karlsson. Foto.

Johanna Karlsson är ny på jobbet och ny i Uppvidinge. Nu delar hon med sig av sin vardag via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Under två veckor lämnar vi nu över kontot till en alldeles nybliven Uppvidingebo:

"Jag heter Johanna Karlsson och är ny pastor i Equmeniakyrkan Alstermo. Jag är också nybliven Alstermobo. Jag och min sambo Davood flyttade till Alstermo i slutet av april. Flyttlasset gick från Östergötland där jag har min rötter. Nu senast har jag haft en tjänst som pastor i Finspång, utanför Norrköping. Men Småland ligger mig varmt om hjärtat då jag tidigare bott och jobbat i Alvesta.

Det är med spänning jag ser fram emot att få lära känna den här delen av Småland och särskilt er människor som bor här. Jag ser också fram emot vad den småländska jorden har att erbjuda. Ett av mina stora intressen är att dra på mig arbetskläderna, peta i jorden och få se hur frön gror och växer och blir till goda grönsaker. Troligen kommer jag alldeles säkert bjuda på några grönsaksbilder de här veckorna när jag har förmånen att få instagramma här på Uppvidinges konto. Det blir säkert också en hel del vardagstankar om allt mellan himmel och jord. Och så kommer ni med största säkerhet få en del glimtar från en pastors vardag.

Hoppas ni vill hänga med mig på mina äventyr de här veckorna…"

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna