Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Följ med Jeannette till hennes smultronställe

Från Schweiz flyttade familjen Schwyter för att förverkliga deras livsdröm. Nu finns det möjlighet att ta del av Jeannette vardag på kommunens instagram-konto.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu finns det möjlighet att följa med Jeannette och hennes familjen Schwyte under två veckor på instagramkontot @upplevuppvidinge. Här kommer en liten hälsning:

"Hej allihopa!

Jeannette Schwyter heter jag och bor tillsammans med min man Heinrich, döttrarna Seraina och Flurina och våra djur ute i lilla Sjömillan! Tillsammans vågade vi ta det stora steget och flytta från Schweiz till Sverige för drygt fem år sedan! Vi lämnade ett tryggt liv, byggde upp ett helt nytt och startade i juli 2017 vår verksamhet ”Café & Bistro Juvengård”.

Det vore jättekul om ni vill hänga med mig under de närmsta två veckorna och kika lite vad som händer här ute på Juvengård! Under pågående sommar-säsongen handlar det mesta om arbete, i köket, i trädgården, på ängen eller städa i jurtorna dock kommer det säkert bli några fina bilder ifrån gården och det ser ut om det kommer hända lite extra-roliga saker även inom vårt privata liv!

Häng med, det ska bli spännande!"

Lyssna