Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Vardagsglädje med Emma på @upplevuppvidinge

Emma Lindsjö. Foto.

En kreativ tjej med många bollar i luften - nu tar 27-åriga Emma Lindsjö från Klavreström över @upplevuppvidinge på Instagram.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nästa person att styra kontot är Emma Lindsjö från Klavreström. Hon beskriver sig själv på följande sätt:

"Hej, Emma heter jag och har fått äran att dela med mig av min vardag för de två kommande veckorna efter fantastiska Klas Lindberg.

Vem är då jag? Jo, en 27-årig tjej, som är född och uppvuxen i Stockholm men blev galet kär i en smålänning som fick mig att flytta till Klavreström för 6 år sedan (brukar säga att jag blev hitlurad men insåg att jag trivdes väldigt bra i de småländska skogarna). Mamma till tre flickor: Alicia 6 år, Millie 4 år och Nora 2 år. Även hundmamma till Duffy och Dyson och sambo med Marcus som är född och uppvuxen i Klavreström.

Arbetar som marknadsassistent på Anebyhusgruppen där jag arbetar med allt från sociala medier till marknadsföring av olika slag och driver på fritiden två företag med min sambo (där han jobbar heltid) Best of wrapping (reklam) & MiNora (personliga barnkläder). Japp, jag är en tjej som trivs bäst med många bollar i luften och älskar att få skriva och fota. Så här kommer jag dela med mig av en hel del vardagsglädje (eller vardagskaos), allt från vad vi gör på jobbet till livet som trebarnsmor."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna