Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Härliga boktips från biblioteket!

Letar du efter en avkopplande bok i sommar? Uppvidinge bibliotek delar med sig av sina bästa boktips för lata sommardagar!

Främlingen av Elly Griffiths.

När Clares kollega och vän Ella blir mördad är hon chockad. Men värre blir det – kort efter mordet dyker mystiska hälsningar i Clares privata dagbok upp och det blir allt tydligare att det finns ett samband mellan hälsningarna och mordet: ”En av dessa varelser har jag redan eliminerat”. Polisen jobbar för fullt för att förhindra fler mord. Kommer de att lyckas med att hitta stalkern i tid?

Albatross av Ann Cleeves.

Efter Jimmy Perez och Vera Stanhope möter vi här en ny huvudperson, poliskommissarie Matthew Venn, som ställs inför ett mord som begåtts i närheten av hans eget hem.

Klassisk brittisk deckare av god kvalitet.

Familjen Bridgerton av Julia Quinn.

En hel bokserie (fyra delar hittills) av Julia Quinn om familjen Bridgerton, lättsamt och underhållande kostymdrama- med starka kvinnor!

Perfekt för både karantän och hängmatta.

Radhusdisco av Morgan Larsson.

Vill du få många skratt, vill du ha en hög igenkänningsfaktor (särskilt om du är uppvuxen på 70- och 80-talet) eller bara låta dig underhållas av en underbar barndomsskildring från en pojkes perspektiv, då är detta boken för dig! Varma rekommendationer!

Vill du ha fler lästips? Besök vår blogg:

lashunger.wordpress.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lyssna