Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Häng med på sommaraktiviteter!

Tilda Hildingsson och Mira Fermskog

Tilda och Mira är två 17-åringar som jobbar med kommunens sommarlovsaktiviteter för barn. Följ dem via @upplevuppvidinge på Instagram!

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

"Hej! Nu är det vår tur att ha hand om detta kontot i ett par veckor.

Vi heter Mira Fermskog och Tilda Hildingsson. Vi är två tjejer på 17 år som bor i Lenhovda. På fritiden så rider vi och har egna hästar. Tilda har gått ut andra året hotell och turism på Kungsmadskolan och Mira har gått ut första året på naturvetenskapsprogrammet på Katedralskolan.

Vi jobbar på Alla tillsammans nu under sommaren som ni ska få hänga med på! Vi sitter också med i ungdomssektionen på Lenhovda Hästsportklubb där vi har lite olika uppgifter samt att vi är nyutbildade ungdomsledare. Ni kommer under de här två veckorna få hänga med på vad som händer i våra liv!"

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna