Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Följ kommunchefen på Instagram

Anne Hallberg. Foto.

Hur ser en kommunchefs vardag ut? Det får du veta om du följer Instagram-kontot @upplevuppvidinge de kommande två veckorna.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Är du nyfiken på vad en kommunchef gör på dagarna? Då har du chansen att få lite bättre koll när vi lämnar över kontot till kommunchef Anne Hallberg:

"Hej! Jag heter Anne Hallberg och arbetar sedan några veckor som kommunchef här i Uppvidinge. Under två veckor är det nu jag som har hand om detta konto på Instagram. Jag hoppas du vill följa med mig under de här veckorna då jag ska försöka visa upp både mitt arbete och lite hur jag har det utanför jobbet. Det blir lite blandat med politiska uppdrag och barnbarn på hundpromenader. Välkommen att följa mig!"

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna