Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Höjdar-kocken tar över @upplevuppvidinge

Nils Thuresson. Foto.

Nils Thuresson driver länets högst belägna restaurang. Följ honom via @upplevuppvidinge på Instagram.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu lämnar vi över kontot under två veckor till en kock som jobbar på hög höjd:

"Mitt namn är Nils Thuresson och jag är född Uppvidingebo. Efter ett antal år på andra orter kom jag tillbaka till Uppvidinge 2011, jag arbetade under dessa år med lantbruk i olika former.

När jag under ganska kort tid gick från ungkarl med intresse för stora bilar och andra bränsleslukande fordon till familjefar med tre egna små döttrar ändrades min syn på livet radikalt. Jag har nu gått tillbaka till mitt ursprungliga yrke som kock och driver företaget inamat AB med bland annat restaurang på undersköna Little Rock Lake och försöker leva ett liv med cirkulärt tänkande, jag hoppas att kunna lämna en bättre jord till mina barn än den jag själv växte upp på.

Följ mig under dessa veckor som innehavare av @upplevuppvidinge på Instagram för mer berättelser ur ett liv som kock och krögare!"

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben:

instagram.com/upplevuppvidinge Länk till annan webbplats.

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna