Rekryteringscenter

Rekryteringscenter är en enhet i kommunen som ska underlätta rekrytering, administration och bemanning i våra verksamheter.

Rekryteringscenter har möjlighet att se helheten i arbetet med administration, bemanning och rekrytering. Det är viktigt för att våra verksamheter ska fungera och för att säkerställa att kommunen kan leverera kvalité till både invånare och medarbetare.

Bemanning och rekrytering

Rekryteringscenter är den enkla vägen in för timanställda och enheten arbetar med att bemanna upp vid korttidsfrånvaro i kommunens verksamheter där frånvaro direkt måste ersättas med en vikarie.
I bemanning ingår även rekrytering av vikarier.

Timanställda vikarier i Uppvidinge Kommun kommer bli upplagda i TimeCarePool där man själv kan lägga sig tillgänglig de dagar och tider när man är intresserad av att arbeta. Finns ett behov i den eller de verksamheter du är introducerad i när du har lagt dig tillgänglig kommer Rekryteringcenter kontakta dig samt boka in dig för arbete.

Administration

Rekryteringscenter har förutom bemanning och rekrytering även ett ansvar över:

  • företrädesrätt vid anställning
  • konvertering av visstidsanställda till tillsvidareanställningar
  • anställningsavtal
  • schemaläggning
  • operativt lönearbete

Kontakta rekryteringscenter

Har du frågor eller är intresserad av att arbeta i Uppvidinge kommun, välkommen att kontakta Rekryteringscenter via e-post eller telefon:

Telefonnummer: 0474-476 20
E-postadress: rekryteringscenter@uppvidinge.se

Helgfri måndag-fredag: 06:00-18:00
Lördag, söndag och helgdag: 06:00-10:00

Besöksadress: Floragatan 2, Åseda

Lyssna