Datum och tid: 29 november 2020 kl. 19.00-20.30 Plats: Fröseke Folkets hus

INSTÄLLD! Marie Bergman och Lasse Englund

29 november klockan 19.00 i Fröeske Folkets hus.
Vi hoppas kunna genomföra konserten under våren 2021. Mer information om detta publiceras så snart vi vet mer.

Ett radarpar i musiken och livet!

Sångerskan Marie Bergman har en lång karriär bakom sig från Family Four, en framstående solokarriär, tre vinster i Melodifestivalen till att bli invald i Swedish Music Hall of Fame 2018.

Lasse Englund är gitarrist och producent och har jobbat med de flesta i musik-Sverige; Zetterlund, Åkerström, Vreeswijk, Grytt, Gärdestad, Afzelius…

Möt en stark och unik röst tillsammans med flyhänt gitarrspel!

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer angående covid-19 genom att begränsa antalet deltagare och vi uppmanar till att hålla avstånd. Handsprit finns tillgänglig.

Observera att antalet biljetter är begränsat till 50 så passa på att förköpa din biljett på Åseda bilbiotek 0474/47051 eller via bibliotek@uppvidinge.se.

Biljettpris 125kronor, medlemskap i Personalklubben Liljan eller i Riksteaterföreningen (scenpass) ger 50 kronor rabatt på entrén. Ange eventuellt medlemskap när du förköper din biljett.

Arrangör: Uppvidinge kommun, Musikriket och Uppvidinge riksteaterförening