Datum och tid: 31 mars 2020 kl. 19.00-20.30 Plats: Fröseke folkets hus

Framflyttad konsert!!! Marie Bergman & Lasse Englund

Nytt datum blir i månadsskiftet november/december. Mer information kommer!

Ett radarpar i musiken och livet!

Sångerskan Marie Bergman har en lång karriär bakom sig - från Family Four, en framstående solokarriär, tre vinster i Melodifestivalen till att bli invald i Swedish Music Hall of Fame 2018. Lasse Englund är gitarrist och producent och har jobbat med de flesta i musik-Sverige; Zetterlund, Åkerström, Vreeswijk, Grytt, Gärdestad, Afzelius. Möt en stark och unik röst tillsammans med flyhänt gitarrspel!

Enklare tilltugg finns att köpa i pausen.
Enté 125 kronor kronor.
Personalklubben Liljan och Scenpass (medlem i riksteaterföreningen): 50 kronor rabatt på entrén. Ungdom under 18 år: Fri entré.

Boka biljett i förväg:
Åseda bibliotek 0474-470 51 eller bibliotek@uppvidinge.se.
Biljett kan även förköpas hos Tickster via uppvidinge.riksteatern.se - gå till önskat evenemang och klicka BOKA.

Biljettköp i kassan vid föreställningen i mån av plats. Betalning sker då kontant eller med Swish.

Arrangör: Musikriket, Uppvidinge kommun och Uppvidinge riksteaterförening