Föräldrastödskurs

Minska vardagsstressen och få hjälp att hantera vardagskonflikter och oönskade beteenden. Individ- och familjeomsorgens öppenvård i samverkan med Familjecentralen och Barn- och utbildningsförvaltningen erbjuder den kostnadsfria föräldrastödskursen COPE.

COPE omfattar 8-10 träffar om två timmar en gång per vecka. COPE skapar förutsättningar för ett rikt erfarenhetsutbyte mellan föräldrar. Träffarna är strukturerade och avhandlar olika strategier som exempelvis hur man uppmuntrar och berömmer sitt barn och hur man kan fördela sin uppmärksamhet mellan syskon. Föräldrar och/eller andra vuxna i barnets närhet är välkomna att delta.

I kommunen finns grupper för föräldrar till barn i åldersgruppen 3-12 år samt tonåringar. Utbildningen är kostnadsfri och vi bjuder på fika.

Vill du veta mer, anmäla dig eller få direktkontakt?

Johanna Fälth, 070-521 15 96, johanna.falth@uppvidinge.se eller Annette Jakobsson, 070-222 24 58, annette.jakobsson@uppvidinge.se

COPE 3-12 år

Under våren 2020 kommer vi att köra COPE 3-12 år i Lenhovda. Är du intresserad går det fint att skicka en intresseanmälan till oss.

Lyssna