Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Här är Årets företagare i Uppvidinge

Årets Företagare finns på Åseda Värme & Sanitet. Robert Wallin från Företagarna, pristagarna Jim Strömqvist och Jan Johansson samt näringslivsutvecklaren Magnus Jonsson på Uppvidinge kommun.

Årets Företagare på Åseda Värme & Sanitet firades med blommor och tårta. På bilden: Robert Wallin från Företagarna, pristagarna Jim Strömqvist och Jan Johansson samt näringslivsutvecklaren Magnus Jonsson på Uppvidinge kommun.

Idag blev det klart att Uppvidinge kommuns pristagare till Årets företagare finns på Åseda Värme & Sanitet AB.

Varje år utser organisationen Företagarna årets företagare i varje kommun. Uppvidinge kommun var med och överraskade årets pristagare, Jan Johansson och Jim Strömqvist på Åseda Värme & Sanitet AB genom näringslivsutvecklare Magnus Jonsson.

Juryns motivering

"Engagerade företagare med bred och gedigen kunskap inom sitt område som genom att hålla god kvalitet som bas samtidigt som de inte tvekar att ge det lilla extra och våga lite mer har sedan övertagandet vidareutvecklat ett redan starkt företag och lyft det till nya höjder."

Om priset

Priset Årets Företagare delas ut till en entreprenör som har ett välskött företag med ett positivt resultat och som även har ett samhällsengagemang för att utveckla orten.

Vinnarna är nu direktkvalificerade till att tävla om titeln Årets Företagare i Kronobergs län den 20 juni på residenset i Växjö.

Lyssna