Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Hästliv med Sara på @upplevuppvidinge

Sara Carlsson och en häst. Foto.

Under två veckor delar Sara Carlsson från Åseda ryttarförening med sig av sin vardag via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Under två veckor är det Sara Carlsson från Åseda som har hand om kontot - hon beskriver sig själv på följande sätt:

"Hej! Jag heter Sara och är 23 år gammal. Flyttade till Åseda i slutet av 2020, från en liten by på landet cirka 10 mil härifrån. Bor här tillsammans med min sambo och vår hund Taffi. Jag jobbar på Åseda ryttarförening som stallskötare samt ridlärare vid behov. När jag inte är på jobbet så hittar ni mig oftast i stallet hos min egen häst eller ute på promenad med hunden. Under dessa två veckor kommer ni få följa med mig både på jobbet och på fritiden. Hoppas ni kommer tycka det blir kul att få en inblick i hur min vardag ser ut!"

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till redkom@uppvidinge.se.

Lyssna