Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Följ kultur- och fritidschefen via @upplevuppvidinge

Kasia Musial Lilja. Foto.

Vad gör en kultur- och fritidschef på dagarna? Kasia Musial delar med sig av sin vardag via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Under två veckor lämnar vi över kontot till Uppvidinge kommuns kultur- och fritidschef Kasia Musial. Så här presenterar hon sig själv:

"Då var det min tur att ta över stafettpinnen till Uppvidinges Instagram-konto. Kasia Musial heter jag och jobbar som kultur- och fritidschef med många blandade ansvarsområden i tjänsten. Tillsammans med nio fantastiska medarbetare ansvarar kultur- och fritidsavdelningen för kommunens badplatser, naturområden, vandrings- och cykelleder, besöksnäring och turism, bibliotek, bidrag till föreningslivet, uthyrning av sporthallar, kommunhusets reception, kulturmiljö, kulturutbud för barn och vuxna med mera.

Ni kommer att få ta del av min arbetsvardag och glimtar från fritiden. En del sötchocker utlovas, på bland annat hunden Lova och katten Bella. Men också någon bild från vardagskaoset som kan uppstå tillsammans med mina pojkar, Robin och Hannes."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till redkom@uppvidinge.se

Lyssna