Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Annika Niquet tar över på Instagram

Annika Niquet håller i en höna

Livet som journalist och livet med djur - Annika Niquet delar med sig av sin vardag på Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Under två veckor lämnar vi över kontot till Annika Niquet, journalist på Smålandsposten:

"Jag heter Annika Niquet och bor i vackra Hökhult med min man och våra två 18-åriga söner. Där bor även våra katter, hundar, höns och hästar. Jag har ett stort djurintresse och har ridit i hela livet och haft häst i hela mitt vuxna liv. Till yrket är jag journalist och jobbar som reporter på Smålandsposten. Kommande två veckor tänkte jag ni skulle få följa med mig på jobbet och även på fritiden som jag helst spenderar i Uppvidinge och gärna i naturen, en del djur lär det bli i flödet nu när jag ska ratta kontot."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna