Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Följ Monica Gillsjö via @upplevuppvidinge

Monica Gillsjö. Foto.

Hon är en fena på ekonomi och klockspel - följ Monica Gillsjö från Fröseke via Instagram-kontot @upplevuppvidinge!

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu lämnar vi över kontot till en person med koll på såväl noter som ekonomi och broderier:

"Hej! Jag heter Monica Gillsjö och bor utanför Fröseke. Här bor också min man Tomas och våra yngsta döttrar Anna och Klara, samt tre katter och fem hönor.

Jag jobbar med redovisning och löner på min mans företag TG-Automation AB i Alstermo. Därifrån sköter jag redovisning och löner på ytterligare tre företag. Snart är det deklarationssäsong, februari till juni, och då jobbar jag på Ekonomibyrån i Åseda också.

Jag är aktiv i några föreningar. Är man kassör, som jag är i två, så är det lite att pyssla med inför stundade årsmöten.

När jag inte jobbar är jag helst hemma och tar hand om hus och familj. Jag kan sjunga och spela piano och i musikkåren spelar jag klockspel. Jag broderar gärna bonader och dukar framför tv:n.

Följande två veckor får ni följa med mig på jobbet och fritiden. Det blir årsmöte, konsert, gudstjänst med mera. Hoppas vi ses!"

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna