Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Emma tipsar om träning

Emma Andersson. Foto.

Träning ligger varmt om hjärtat för Emma Andersson. Följ henne under två veckor via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Under två veckor lämnar vi över kontot till Emma Andersson som beskriver sig själv på följande sätt:

"Hejsan hoppsan! Nu har jag fått chansen att ta hand om kontot i två veckor framöver. 

Mitt namn är Emma Andersson och är 27 år. Jag är uppvuxen i Åseda och bor där fortfarande, nu i hus tillsammans med min sambo Anton och vår hund Tempo. Jag jobbar som träningsinstruktör, siminstruktör, receptionist och städare på Hälsans Hus, simhallen, som ligger mitt i Åseda. Det är ett väldigt varierande jobb men helt klart fokus på träning och hälsa, vilket ligger mig varmt om hjärtat och är mitt största intresse. Jag älskar att spela padel, gå promenader med hunden, umgås med min stora familj och vänner, men även ta de lugnt i soffan framför en serie. Ni kommer få följa med på mina aktiva dagar både på jobbet och utanför, hoppas ni följer vidare!"

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna