Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Följ Annie Ingelskog på @upplevuppvidinge

Annie Ingelskog. Foto.

Annie Ingelskog är engagerad i arbetet med En vecka fri från våld. Följ Annies vardag under via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Under två veckor lämnar vi över kontot till Annie Ingelskog som jobbar inom Uppvidinge kommun och är engagerad i arbetet med En vecka fri från våld:

"Hej, Annie heter jag. Jag är 36 år och bor i ett lite samhälle som heter Åby i Växjö kommun. Där bor jag tillsammans med min sambo, dotter och katt. Jag jobbar som socialt ansvarig samordnare på Socialförvaltningen i Uppvidinge och har mitt kontor på Trasten i Åseda.

På helgerna blir det mycket tid till familjen och fix där hemma då vi håller på att renovera. Träning hinner jag gärna med men blir kanske inte så ofta som jag hade velat. Dessa två veckor ska ni får hänga med mig i min vardag och nästa vecka kommer det att bli mycket fokus på En vecka fri från våld som jag är med och planerar."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna