Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Följ Frösekeflickornas upplevelser i cafébranschen

Emma Arnehov. Foto.

Sommarcafé på Instagram. Under två veckor kan du följa Ellen, Nora, Ebba och Annie via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Under två veckor lämnar vi över kontot till fyra driftiga ungdomar som här får presentera sig själva, och sin verksamhet:

”Vi heter Ellen Pedersen, Nora Karlsson, Ebba Nilsson och Annie Fransson och vi kommer från Fröseke. Vi deltar i UngDrive och kommer i sommar att driva ett café i Fröseke Folkets hus. Vi startar upp måndagen vecka 27. Först ska vi under vecka 26 gå en utbildning i egenföretagande för ungdomar. Hoppas att ni kommer att tycka att det är roligt och intressant att följa oss under de här två veckorna!"

Följ gärna ungdomarnas berättelse på vårt Instagramkonto och varför inte förära dem med ett besök?

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se eller till Annas semestervikarie jonas.skoglund@uppvidinge.se.

Lyssna