Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Guld-Emmy tar över på Instagram

Emmy Åberg. Foto.

2018 vann Emmy Åberg guld på Yrkes-SM. Ta del av hennes historia och vardag under två veckor via @upplevuppvidinge på Instagram.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu lämnar vi över kontot till en guldmedaljör från Alstermo:

"Jag heter Emmy Åberg och är en 25-årig tjej som bor i Hohult, strax utanför Alstermo tillsammans med min sambo Anton och vår son Folke.

Till vardags jobbar jag i vanliga fall som elektriker på Råsmarks El, Alstermo, men för tillfället är jag hemma och är mammaledig.

2018 tävlade jag på Yrkes-SM som installationselektriker, vilket jag vann, och jag har sedan dess haft äran att ha titeln Sveriges bästa elektriker.

Under mina två veckor får ni följa med under min vardag, men även få ta del av min historia om när jag tävlade och få lite information om Yrkes-SM i Växjö 10-12/5."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna