Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Nytt utseende på uppvidinge.se

Skärmklipp från uppvidinge.se.

För att anpassa vår webbplats uppvidinge.se efter vår nya grafiska profil och göra den mer tillgänglig byter vi färger och utseende.

I december 2021 beslutade Kommunfullmäktige om en ny grafisk profil för Uppvidinge kommun. Det innebär bland annat ett nytt utseende, nya färger, nya former och en förändrad logotyp. Den nya grafiska profilen införs successivt och nu har turen kommit till vår externa webbplats, uppvidinge.se.

På förmiddagen onsdagen den 2 februari byter uppvidinge.se utseende, framförallt får webbplatsen nya färger och en ny sidfot. Strukturen är densamma, vilket betyder att du kommer att hitta på våra sidor på samma sätt som tidigare och de flesta ikoner ser likadana ut, fast med en ny färg.

De förändringar på uppvidinge.se du som besökare märker av är bland annat:

  • Nya huvudfärger: beige och kallgrön istället för gul och röd.
  • Byte till den nya logotypen.
  • En ny sidfot med vår nya grafiska form, ett utsnitt av den liljeliknande örten i vårt kommunvapen.

Vi utvecklar tillgängligheten löpande

Utöver byte av utseende pågår ett arbete med att göra webbplatsen ännu mer tillgänglig. Hela arbetet blir klart senare under vintern/våren men det som märks redan nu är att vi tar bort de två flikar som funnits nere till höger, med genvägar till Tyck till och Viktigt just nu. Tyck till kommer du istället kunna nå snabbt via en ny ikon och våra meddelanden under Viktigt just nu dyker upp väl synliga på startsidan på uppvidinge.se.

Se hela den nya grafiska profilen

Är du nyfiken på hur Uppvidinge kommuns nya grafiska profil kan se ut i olika produktioner? Då är du välkommen att kika in i vår digitala grafiska profilmanual:

uppvidingegrafiskaprofil.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lyssna