Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Irena och David tar över @upplevuppvidinge

David, Irena och Elias Wouters. Foto.

Via @upplevuppvidinge på Instagram kan du under två veckor följa paret som blev förälskade i Sverige en midsommarnatt.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu lämnar vi över stafettpinnen till Irena och David Wouters i Fröseke:

Hej allihopa! Vi är Irena och David Wouters och vi ser fram emot att ta över detta Instagramkonto under de kommande två veckorna.

Jag, Irena kommer från Slovenien och David från Nederländerna. Vi blev förälskade i den svenska naturen en midsommarnatt när vi besökte vänner i Småland. Vi bestämde oss för att flytta till Sverige, packade ihop våra saker och började vårt äventyr här två månader senare.

Jag jobbar som Art Director på Orrefors och Kosta Boda och David jobbar på restaurang Linnéa på Kosta Boda Art hotel. Vi har en son, Elias, som är 8 månader. Eftersom jag just nu är mammaledig är våra dagar fyllda av mysiga stunder här hemma och runt omkring.

Välkommen att följa oss och våra dagar de kommande två veckorna!

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna