Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Julhälsning från Kommunstyrelsens ordförande

Kommunstyrelsens ordförande Niklas Jonsson önskar alla invånare och kommunanställda god jul och gott nytt år.

Julen och ett nytt år står för dörren och vi lämnar snart 2021 bakom oss. Även detta år har varit ett annorlunda år med pandemin som ett hängande orosmoln över oss alla.

Saker och ting har inte varit sig lika utan vi har fått hitta nya sätt att arbeta, träffa varandra och hitta nya lösningar både hemma och på våra arbetsplatser.

Jag tycker att vi tillsammans har ställt om och verkligen hjälpts åt under rådande tid, en fortsatt försiktighet är vad som krävs av oss alla för att komma förbi pandemin och blicka framåt igen.

När vi nu närmar oss en tid där vi brukar träffas och ha det trevligt med nära och kära vill jag som kommunstyrelsens ordförande tacka er alla, både kommuninvånare och kommunanställda, för det år som gått. Jag vill att vi även tänker på de personer som måste arbeta under dessa dagar, de som gör det möjligt för oss alla att känna den trygghet vi är vana vid även under kommande helgdagar.

Vi går snart in i ett nytt år med nya utmaningar och med förhoppning att kunna utveckla både oss själva och vår omvärld i framåtsyftande riktning. Jag önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År, tillsammans in i det nya året.

Niklas Jonsson
Kommunstyrelsens ordförande

Lyssna