Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Häng med Monica på Instagram

Monica Holmberg. Foto.

Följ träningsfrälsta Monica Holmberg från Norrhult på vårt Instagram-konto @upplevuppvidinge under två veckor.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu lämnar vi över stafettpinnen till Monica Holmberg från Norrhult. Hon beskriver sig själv på följande sätt:

"Jag heter Monica Holmberg och är en snart 50-årig tant som är född och uppvuxen i Åseda och sedan cirka 25 år boendes i Norrhult med sambon. Sonen flyttade upp till Norrland efter studenten i somras. En redi Uppvidingebo med andra ord.

Jobbar som receptionist på Profilgruppen Extrusions sedan många år och på fritiden tränar jag gärna. Dels leder jag pass i Norrhult och på jobbet och dels går jag på Hälsans Hus pass så ofta jag hinner och orkar. På vintern är det utförsåkning som är passionen i familjen, antingen på tävlingar hejandes på sonen eller så åker vi själva.

Under de här två veckorna får ni hänga med mig på jobbet och på träningspass, kanske någon julmarknad slinker med också!

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna