Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Kreativiteten flödar hos Nadine

Nadine Strand. Foto.

Nadine Strand driver ett Instagram-konto med över 21 000 följare. Under två veckor kan du följa henne även via @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Under två veckor lämnar vi nu över kontot till 34-åriga Nadine Strand, trebarnsmamma som bor i Kosta och jobbar på Lingården i Lenhovda och driver ett Instagram-konto med över 21 000 följare:

"Jag är en kreativ själ som sällan är sysslolös. Snickrar, gjuter i betong, målar, renoverar, trädgårdsfixar. Ja, jag brinner för det mesta i skapandet förutom matlagning. Det lämnar jag åt fästmannen. Senaste stora projektet hemma höjde sambon och jag taket i vardagsrummet upp till nock och byggde ett loft till barnen.

Driver Instagramkontot Houseofstrand där jag delar bilder från min vardag blandat med massa tips, trix och pysselfix."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna