Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Johan Florå förmedlar sin bild av Uppvidinge

Johan Florå. Foto.

Intresset är stort för bostäder i Uppvdinge. Under två veckor kan du följa mäklaren Johan Florå via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Under två veckor lämnar vi nu över kontot en person som har full koll på fastighetsmarknaden i Uppvidinge:

Namn: Johan Florå 
Ålder: 34 år 
Familj: Sambo Martina och döttrarna Hilma 3 år och Lilly 1 år.  
Bor: Suterrängvilla på Hov i Växjö 
Gör på fritiden: Umgås med familj och vänner. Gillar att fixa i trädgården och laga goda middagar, grillen hänger med året om. Det blir en hel del viltkött såsom dovhjort, kronhjort, rådjur, älg och vildsvin då mitt största intresse är jakt.  

"Jag arbetar tillsammans med min kollega Emma Ragnerby i Uppvidinge kommun som Fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Startade min resa som fastighetsmäklare 2010 i Skåne och landade i Uppvidinge och Växjö 2013. Har arbetat på Svensk Fastighetsförmedling sedan 2008 och är sedan 2020 även franchisetagare tillsammans med 7 kompanjoner inom SF-Sydost där vi driver 27 kontor i Kalmar län, Kronobergs län, Blekinge samt i Skåne.  

Är uppvuxen på en liten gård på landet söder om Kalmar där min föräldrar bor kvar ett litet tag till innan lillebrorsan ska flytta in med sin familj efter årsskiftet. Jag är uppvuxen med mäkleriet via min pappa som drivit Svensk Fastighetsförmedling i Sydost sedan 1992 med kompanjon/er. Trots att man fick följa med dagisfröken hem och har spenderat otaliga timmar i bilen under visningar så valde man ändå samma yrke. Jag älskar att sälja. Har alltid gillat att jobba med människor och är tävlingsmänniska. Drivet att hela tiden pusha mig själv och slå försäljningsmålen är min drivkraft. Förra året slutade jag på sjunde plats i antal sålda villor/fritidshus i Sverige inom kedjan. Är även den mest rekommenderade mäklaren i Kronobergs län 2019 & 2020. Jag brukar göra cirka 100 affärer om året."  

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna