Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Lär känna gänget på Familjecentralen

Personalen på Familjecentralen i Åseda. Foto.

Vad händer på Familjecentralen i Åseda? Häng med personalen via Instagram-kontot @upplevuppvidinge under två veckor så får du veta.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Under två veckor lämnar vi nu över kontot till Heléne Hjert och hennes kollegor på Familjecentralen i Åseda:

"Under kommande två veckor kommer ni att få följa detta härliga gäng som ni träffar om ni besöker Familjecentralen i Åseda.

Familjecentralen är en hälsofrämjande, generell, tidigt förebyggande och stödjande verksamhet och mötesplats som anpassas utifrån hela familjens livssituation.

Familjecentralen riktar sig till blivande föräldrar, föräldrar, barn och andra viktiga vuxna kring barnet. Här finns även en ungdomsmottagning.

I våra lokaler samverkar mödrahälsovård, ungdomsverksamhet, barnhälsovård, öppen förskola och socialtjänst.

Vi kommer att dela med oss av vårt arbete på Familjecentralen samt lite andra arbetsuppgifter vi har och kanske lite smått om vad vi pysslar med på vår fritid.

Vi som arbetar här är: Heléne, Annette, Camilla, Camilla, Marie, Ulrika och Christel."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna