Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

En blomstrande tid

Sommaren innebär full fart för Jenny Stenberg. Nu delar hon med sig av sin vardag på Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu kommer Jenny att ta hand om stafettkontot i två veckor:

”Hej allesammans,

jag heter Jenny Stenberg och driver sen tio år tillbaka ICA Nära i Norrhult. Håller även just nu på att bygga en padelhall i Norrhult som ska stå klar om några månader. Kul om ni är sugna på att följa mig i min vardag, båda i arbetet och även privat.

Tittar man på den arbetsmässiga delen så innebär sommaren en hektisk tid i butiken, mycket för att våra kära turister vill uppleva allt det vackra i Norrhult/ Klavreström. Det som jag tycker ska bli spännande med detta är att jag inte har Instagram utan bara facebook så detta ska bli kul även för mig.

Nu kör vi!”

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna