Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Följ Fredrik Gustafsson på Instagram

Fredrik Gustafsson. Foto.

Fredrik Gustafsson är en av kommunens mest välkända företagare. Nu delar han med sig av sin vardag på Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu lämnar vi över kontot till en välkänd företagare från Åseda:

"Hej, mitt namn är Fredrik Gustafsson!

Jag är med och driver familjeföretaget, Stens Chark i Åseda, ihop med min mor, Ingegerd. Med detta kontos hjälp ska jag försöka förmedla så mycket jag kan av hur en typisk vardag ser ut för mig och försöka förklara hur en arbetsdag ser ut för oss och våra medarbetare.

Förutom några års boende i Växjö, har jag bott i Åseda hela mitt liv. Frånsett några veckors sommarjobb på kommunen har jag sedan tidig ålder arbetat inom företaget med diverse olika uppgifter.

Andra intressen som jag är intresserad av är träning, läsa böcker, promenader, följer olika sorters sporter samt att jag försöker beta av någon serie, då och då.

De närmaste två veckorna ska jag försöka dela med mig av mitt liv."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna