Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Häng med Stefan till Alstermo

Stefan Silvander Ahlrik. Foto.

Stefan Silvander Ahlrik hittade hem till kärleken i Alstermo. Nu delar han med sig av sin vardag via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu tar följande person över stafettpinnen under två veckor:

"Stefan Silvander Ahlrik heter jag som har fått förtroendet att förvalta Instagram-kontot upplevuppvidinge de närmaste två veckorna. Min familj består av min fru Therese och hennes två barn, varav en halvt utflugen 15-årig kille och en blivande 12-årig tjej som är hemma varannan vecka.

Uppväxt i Skövde och på berget Billingens östra sida hamnade jag via kärleken så småningom i Alstermo. Jag arbetar inom Region Kronoberg och min arbetsplats finns vanligen i Växjö, även om de senaste 15 månaderna har inneburit en del arbete hemifrån. De närmaste veckorna ska jag försöka att dela med mig av mitt liv, sommaren 2021."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna