Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Ut i naturen med Anna

Anna Ekbring. Foto.

Friluftsliv och träning är i fokus när Anna Ekbring delar med sig av sin vardag via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu har vi lämnat över kontot under två veckor till en riktig frilufts- och träningsfantast:

"Jag heter Anna Ekbring, är 54 år gammal och bor i Björkåkra i utkanten av Åseda tillsammans med min familj. Familjen består av min man Mikael och våra tre barn Sofia, Carl och Olle. De två äldsta Sofia och Carl är utflugna och bor mer borta än hemma, medan Olle som har ett år kvar på gymnasiet i Växjö bor kvar i Åseda.

Jag är utbildad idrottslärare och har jobbat många år på skolan i Åseda med undervisning både på grundskolan och gymnasiet. Efter många år i skolan värld var det dags för en förändring.

Sedan 1 mars är jag ny verksamhetschef på Hälsans Hus i Uppvidinge och tillbringar numera mina dagar med att organisera verksamheten där.

Mina stora intressen är träning i alla dess former. Det kan vara alla typer av träning, men favoriterna är orientering på sommaren och skidåkning på vintern.

Jag har också en stor förkärlek till friluftsliv och att få vara ute i skog och mark. Det är så avkopplande och skönt att vara ute i naturen - mitt bästa sätt att ladda batterierna!

Nu ska ni ska få ta del av mina dagar och se vad som händer både på arbetet och på fritiden."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna