Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Kommunen gratulerade Årets Företagare

Jenny Stenberg tar emot priset Årets Företagare. Foto.

Jenny Stenberg tar emot priset Årets Företagare från Ewald Strandberg, ordförande i Företagarna Uppvidinge, och blommor från Uppvidinge kommuns näringslivsutvecklare Magnus Jonsson.

Jenny Stenberg, som driver Ica-butiken i Norrhult, har utsetts till Årets Företagare i Uppvidinge.

Uppvidinge kommun var på plats genom näringslivsutvecklare Magnus Jonsson när Företagarna Uppvidinge överraskade Jenny Stenberg med utmärkelsen Årets Företagare 2020 i kommunen.

Motiveringen lyder:

"Årets Företagare Uppvidinge är en driven och energisk entreprenör som värnar om landsbygden och dess invånare. Ständiga förbättringar och moderniseringar har genomförts och en kraftig höjning av omsättningen talar sitt eget språk, kunderna är nöjda.

Nu görs nya satsningar för ortens invånare i och med att Årets Företagare bygger padelhall med flera banor. En enad jury har nöjet att presentera Årets Företagare, Jenny Stenberg, Ludwicander AB."

- Jag blev så överraskad! Det här är väldigt stort för mig, jag blir nästan tårögd. Vad roligt, utbrast Jenny Stenberg efter att ha blivit överraskad med pris, diplom och blommor under fredagen.

Priset Årets Företagare delas ut till en entreprenör som har ett välskött företag med ett positivt resultat och som även har ett samhällsengagemang för att utveckla orten.

Jenny Stenberg kommer nu att tävla vidare om att blir Årets Företagare i Kronobergs län.

Lyssna