Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Följ Kim Emilsson via @upplevuppvidinge

Kim Emilsson. Foto.

Föräldraledighet och styrketävlingar är en stor del av Kim Emilssons vardag just nu. Följ honom via @upplevuppvidinge på Instagram.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Här kommer en hälsning från Kim Emilsson som har hand om kontot under två veckor.

"Hejsan alla Uppvidingebor!

Nu har det blivit min tur att dela med mig av två veckor av mitt liv här på Uppvidingekontot. Jag heter Kim Emilsson, är 44 år gammal och är uppvuxen i Norrhult/Klavreström men bor numera sedan ett och ett halvt år med min familj i en liten by norr om Klavreström som heter Lindås.

Några som ni kommer att träffa en hel del under dessa två veckor är ju självklart familjen som består av min sambo Emma, vår dotter Siv, vår son Henning, katten Sussie och ponnyn Loppan.

Både jag och min sambo jobbar inom kommungränsen. Jag själv jobbar sedan ganska precis 11 år tillbaka som montör på AIP i Åseda och min sambo Emma jobbar sedan flytten hit från Ljungby 2016 som sjuksköterska/gruppledare inom hemsjukvården i Lenhovda. Vi delar sedan årsskiftet på föräldrarledigheten. Jag är föräldraledig måndag, torsdag och fredag och Emma är föräldraledig tisdagar och onsdagar. Verkligen en fantastisk möjlighet vi har att ha förmånen att kunna dela på det!

Tillsammans med min vän Calle Jonsson i Liatorp driver jag även nystartade Kraftkamp. Det är främst tävlingsverksamhet inom strongman/strongwoman som vi ägnar oss åt. Både jag och Calle brinner för sporten och vi ser Kraftkamp som ett riktigt kul sidoprojekt. Just nu i coronatider så ligger den vanliga tävlingsverksamheten nere och vi har tänkt om och kör tävlingar online. Något ni kommer få vara en del av under mina två veckor.

Det är en blandning av detta ni kommer att få se under mina två veckor här på kontot."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna