Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Följ pensionären som vägrar sluta jobba

Bo Arvidsson. Foto.

Bo Arvidsson från Fröseke är pensionären som vägrar ta det lugnt. Följ honom via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Mellan den 5 och 18 april lämnar vi med varm hand över kontot till Bo Arvidsson som presenterar sig så här:

"Jag är gift sedan 45 år och vi har fyra barn och åtta barnbarn tillsammans. Jag bor i villa i Fröseke och har bara flyttat tre kilometer. Sedan fyra år tillbaka är jag pensionär men jag har också ett litet konsultföretag där jag håller på med el-kvalitet lite ibland.

Har haft förtroendeuppdrag i olika föreningar sedan 1965. Just nu är det mest föreningsarbete i Fröseke Folkets hus med Uvaparkens ställplats som har det största engagemanget. Där har vi det senaste året renoverat baracken och gjort den till servicebyggnad för ställplatsen, där vi lagt cirka 2 500 ideella timmar sedan förra sommaren. Jag har varit biografansvarig i 31 år men det sista året har varit lugnt på grund av covid-19.

Jag är också engagerad i Vattenkällan AB där jag är med i styrelsen och bryggkommittén, ett hyperaktuellt och intressant projekt. Jag är även ersättare i Uppvidinge Riksteaterföreningen.

Får jag en stund över så är vi ibland ute med husbilen."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna