Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Konst och natur i fokus på @upplevuppvidinge

Under vecka 1 och 2 har bildkonstnären Martha Kristensen hand om Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Martha Kristensen, bildkonstnär från Älghult, är först ut att ha hand om Instagram-kontot för året 2021. Såhär beskriver hon sig själv och sin vardag:

”Jag är självlärd bildkonstnär och har har målat i 20 års tid. I mitt konstnärskap jobbar jag mycket med förhållandet mellan människa och natur, som faschinerar mig eftersom det är så komplext och motsägelsefullt. Sedan ett par år tillbaka bor jag i Älghult med min familj. Vi tar det oftast väldigt lugnt på fritiden, särskilt såhär i vintergrå pandemi-tider. Det blir en del utflykter i närområdet och väldigt mycket hemmamys.

Under mina veckor på @upplevuppvidinge blir det mycket konst, men också en hel del natur, några utflytksmål och säkert lite annat däremellan.”

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se

 

Lyssna