Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

@Upplevuppvidinge drar till Fröseke

Thomas Sjögren. Foto.

Thomas Sjögren delar under två veckor med sig av sin vardag som engagerad Fröseke-bo via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Så här presenterar sig mannen som nu tar över stafettpinnen:

"Jag heter Thomas Sjögren och bor i Fröseke och har fått förmånen att administrera kommunens Instagramkonto under de följande två veckorna. Jag bor med min fru och två söner på en liten gård i närheten av Fröseke Kapell. Jag är egenföretagare och sedan 2011 driver jag bolaget AB Dritek som oftast återfinns inom området teknisk el och automation.

2016 förvärvade jag och min familj industriområdet som en gång var JK Glasdekor. Vi har döpt familjeprojektet till Idéfabriken och det upptar mycket av vår tid. Någon kanske till och med har besökt vår loppis.

Jag hoppas att ni ska tycka det blir intressant att följa vårt liv under de närmsta två veckorna... Häng med vettja!

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna