Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Annie har hittat hem

Annie Svensson. Foto.

Annie Svensson beskriver sig som en vilsen själ som har hittat hem. Nu tar hon över Instagram-kontot @upplevuppvidinge under två veckor.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu i slutet av maj och början av juni är det Annie Svensson som rattar kontot. Hon beskriver sig själv på följande sätt:

"Vilsen själ som varit på fri fot i Sverige sedan fem år tillbaka. Men som äntligen hittat vägen tillbaka till Alstermo. Utbildad trafiklärare med nyanställning på Nova trafikskola i Nybro.

Jag försöker se det positiva i allt smått samtidigt som jag lever med psykisk ohälsa. Fotografering av framförallt naturen hjälper mig igenom det svåraste. Liksom min sambo och våra två kissekatter."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna