Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Starta eget i sommar

Ungdomar som är med i UngDrive. Foto.

Du som går i årskurs 9 eller 1 eller 2 på gymnasiet kan delta i UngDrive Academy - en entreprenörskapsutbildning på sommarlovet.

Är du sugen på att lära dig starta och driva ett eget företag? Du som går i årskurs 9 eller årskurs 1 eller 2 på gymnasiet och bor i Uppvidinge kommun har möjlighet att delta i UngDrive Academy - en entreprenörskapsutbildning på sommarlovet.

Testa din idé, lär dig mer om företagande, lär känna människor som kan behöva veta att du finns och tjäna egna pengar under tiden. Starta företag inom vad som helst, solo eller tillsammans med vänner.

Samarbetar med UngDrive Academy

Uppvidinge kommun samarbetar med UngDrive Academy som erbjuder entreprenörskapsutbildning på sommarlovet. Med hjälp av inspiration, workshops, coaching, säljträning och ett startkapital på 1 500 kronor får alla deltagare starta upp egna affärsidéer som man förverkligar under sommarlovet och på så sätt tjänar sina egna pengar. Utöver detta kommer du få lära känna många nya människor, utvecklas som person och framförallt ha riktigt roligt!

Anmäl ditt intresse för att bli sommarföretagare

Du anmäler ditt intresse för att bli sommarföretagare via UngDrive Academy:

UngDrive Academy - information och intresseanmälan Länk till annan webbplats.

Lyssna